Algemeen

Ik mis je in alle kleuren derde plaats vakjury Yarden Afscheidsprijs 2017!!!
In september 2017 werden de prijzen tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag van Yarden uitgereikt door niemand minder dan Ali B, ambassadeur van Yarden. Een ontzettend leuke ervaring! Dank voor alle enthousiaste, lieve en ontroerende recensies en reacties. Dat is mooier dan wat voor prijs dan ook!!

Warboel 2018-2019
Nog steeds staan we op informatiemarkten van veel grote en drukbezochte beurzen en symposia, waar Warboel enthousiast vaak ontvangen wordt door leerkrachten, scholen, kindercoaches en andere belangstellenden!

Januari 2019: in top TIEN!!! bij Bol.com
Klanten van Bol.com geven Ik mis je in alle kleuren een plaats in de top tien van best beoordeelde Nederlandstalige poëzie. En daar sta je dan zomaar opeens tussen Annie M.G. Schmidt en Slauerhoff. Wat een geweldige opsteker en ontzettend leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen! Dank je wel lieve lezers!

Enthousiaste start van de Gedichtentuin – Poëzie als abonnement!
Vanaf oktober gaat we met een heel nieuw concept beginnen, waar je je nu al voor kunt inschrijven. Voor slechts 8,50 per maand elke maand een mooi en origineel gedicht in de brievenbus uit een door jou gekozen categorie en natuurlijk een duurzame en prachtig geïllustreerde bewaarmap cadeau om al die bijzondere gedichten in te verzamelen.

Op de hoogte blijven van nieuwe gedichten en publicaties?

Ja, inspireer mij!

Aanmelden