Algemeen

Enthousiaste start van de Gedichtentuin – Afscheidspoëzie als abonnement!
Najaar 2019 is een heel nieuw en bijzonder project gestart. Voor slechts 8,50 per maand elke maand een mooi en origineel gedicht over rouw en verlies in de brievenbus en natuurlijk een duurzame en prachtig geïllustreerde bewaarmap cadeau om al die troostrijke gedichten in te verzamelen.

Ik mis je in alle kleuren derde plaats vakjury Yarden Afscheidsprijs 2017!!!
In september 2017 werden de prijzen tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag van Yarden uitgereikt door niemand minder dan Ali B, ambassadeur van Yarden. Een ontzettend leuke ervaring! Dank voor alle enthousiaste, lieve en ontroerende recensies en reacties. Dat is mooier dan wat voor prijs dan ook!!

Warboel 2019-2020
Nog steeds staan we op informatiemarkten van veel grote en drukbezochte beurzen en symposia, waar Warboel vaak enthousiast ontvangen wordt door leerkrachten, scholen, kindercoaches en andere belangstellenden!

2019: in top TIEN!!! bij Bol.com
Klanten van Bol.com geven Ik mis je in alle kleuren een plaats in de top tien van best beoordeelde Nederlandstalige poëzie. En daar sta je dan zomaar opeens tussen Annie M.G. Schmidt en Slauerhoff. Wat een geweldige opsteker en ontzettend leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen! Dank je wel lieve lezers!

 

Op de hoogte blijven van nieuwe gedichten en publicaties?

Ja, inspireer mij!

Aanmelden