Algemeen

Ik mis je in alle kleuren derde plaats vakjury Yarden Afscheidsprijs 2017!!!
In september 2017 werden de prijzen tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag van Yarden uitgereikt door niemand minder dan Ali B, ambassadeur van Yarden. Een ontzettend leuke ervaring! Dank voor alle enthousiaste, lieve en ontroerende recensies en reacties. Dat is mooier dan wat voor prijs dan ook!!

Warboel 2018
Tijdens de Kinderboekenweek trokken we er weer op uit om  op scholen voor te lezen uit Warboel en samen met kinderen te praten, te dichten en te tekenen. Met natuurlijk ook voor elke klas weer zo’n mooie themaposter over Vriendschap!  Ook stonden we in 2018 op de informatiemarkt van veel grote en drukbezochte beurzen en symposia, waar Warboel enthousiast ontvangen werd door leerkrachten, scholen, kindercoaches en andere belangstellenden!

Januari 2019: in top TIEN!!! bij Bol.com
Klanten van Bol.com geven Ik mis je in alle kleuren een plaats in de top tien van best beoordeelde Nederlandstalige poëzie. En daar sta je dan zomaar opeens tussen Annie M.G. Schmidt en Slauerhoff. Wat een geweldige opsteker en ontzettend leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen! Dank je wel lieve lezers!

Op de hoogte blijven van nieuwe gedichten en publicaties?

Ja, inspireer mij!

Aanmelden