Poëzie-abonnement 'de Gedichtentuin'

Pluk een gedicht!

Dat is de inspirerende gedachte achter dit nieuwe Zilverensleutel-project dat in oktober 2019 van start is gegaan. Geen boek dit keer, maar poëzie in de vorm van een betaalbaar abonnement. Dus niet langer meer eindeloos zoeken op internet naar toepasselijke gedichten voor die ene situatie, maar…

  • elke maand een nieuw gedicht gedrukt op kwalitatief sterk offwhite biotop-papier
  • keuze uit twee thema’s
  • een prachtige, duurzame bewaarmap cadeau, met een basisvulling van acht bestaande gedichten. Om mee te nemen naar families, cliënten, een plekje te geven in de schoolbibliotheek of je praktijk of gewoon als eyecatcher in je eigen boekenkast!
  • voor slechts 8,50€ per maand!
  • na 3 maanden per maand opzegbaar (behalve bij een jaarabonnement)
  • en natuurlijk altijd de mogelijkheid voor persoonlijke input over onderwerpen waar jij graag een gedicht over zou willen!

Afscheid en rouw – Gedichten die bij een uitvaart gebruikt kunnen worden (zowel door voorgangers als nabestaanden) maar ook voor collega’s in de palliatieve zorg of andere vormen van begeleiding rondom verlies en rouw.

Kinderen (8-14 jaar) – Een tien voor je tranen! Gedichten die kinderen een kapstok geven om kwetsbare onderwerpen en emoties te benoemen en te herkennen. Voor leerkrachten, kindercoaches, therapeuten, ouders, maar natuurlijk vooral voor kinderen zelf! En vanaf januari bij elk kindergedicht weer complete en gratis online lessuggesties!

Ja, ik heb interesse in een abonnement op de Gedichtentuin!

Aanmelden