De Gedichtentuin: abonnement op afscheidspoëzie

Pluk een gedicht!

Afscheidspoëzie in de vorm van een interactief en betaalbaar abonnement. Voor professionals in de uitvaartbranche, palliatieve zorg, rouwverwerking of andere vormen van begeleiding rondom rouw en verlies, maar natuurlijk ook voor mensen die persoonlijk met verlies te maken krijgen of kregen. Elke maand per post een nieuw, mooi en troostend gedicht en een prachtige en duurzame bewaarmap met acht basisgedichten cadeau.

Je herkent het misschien wel… die ene bijzondere situatie, familie of persoon… je weet wat je zoekt, maar kunt geen gedicht vinden dat precies verwoordt wat jij wilt zeggen.

Vaak kreeg ik zo van vrienden en collega’s het verzoek of ik niet een mooi gedicht had liggen of er misschien zelfs een speciaal voor hen wilde schrijven. De Gedichtentuin maakt dit nu mogelijk én betaalbaar… want ‘samen vragen is samen dragen’.

Bel of mail gerust! Juist die persoonlijke interactie werkt ook voor mij heel inspirerend. Mocht ik een passend gedicht hebben liggen of kan een nieuw gedicht gebruikt worden voor het abonnement, dan zijn er verder geen extra kosten aan verbonden en heb jij als abonnee het gedicht waar je naar zocht!

Dus niet langer meer eindeloos surfen op internet naar toepasselijke gedichten voor die ene speciale situatie, maar…

  • elke maand per post een nieuw gedicht gedrukt op kwalitatief mooi offwhite biotop-papier
  • een prachtig geïllustreerde verzamelmap cadeau, met een basisvulling van acht bestaande gedichten. Om mee te nemen naar families, cliënten, een plekje te geven in je praktijk of gewoon als eyecatcher in je eigen boekenkast!
  • voor slechts 8,50€ per maand (incl. btw, België 11,00€)
  • na 3 maanden per maand opzegbaar (behalve bij een jaarabonnement)
  • 10% korting bij jaarabonnement (en op overige ‘gedichten op verzoek’)
  • persoonlijke input over onderwerpen waar jij graag een gedicht over zou willen!

Ja, ik heb interesse in een abonnement op de Gedichtentuin!

Aanmelden