De Gedichtentuin

Abonnement op afscheidspoëzie

Pluk een gedicht!

Je herkent het vast… die ene bijzondere situatie, familie of persoon… je weet wat je zoekt, maar kunt geen gedicht vinden dat precies verwoordt wat jij wilt zeggen.

Vaak kreeg ik zo van vrienden en collega’s het verzoek of ik niet een mooi gedicht had liggen of er misschien zelfs speciaal voor hen een wilde schrijven. De Gedichtentuin maakt dit nu mogelijk én betaalbaar… want ‘samen vragen is samen dragen’.

De Gedichtentuin

Afscheidspoëzie in de vorm van een interactief abonnement. Voor professionals in de uitvaartbranche, palliatieve zorg of andere vormen van begeleiding rondom rouw en verlies, maar natuurlijk ook voor iedereen die persoonlijk met verlies te maken krijgt of heeft gekregen.

Elke maand per post een nieuw, mooi en troostend gedicht en een prachtige en duurzame bewaarmap met acht basisgedichten cadeau. Om mee te nemen naar families, cliënten, een plekje te geven in je praktijk of gewoon als eyecatcher in je eigen boekenkast!

Interactief

Bel of mail gerust met je vragen! Juist die persoonlijke interactie werkt ook voor mij heel inspirerend. Als het onderwerp waar jij iets voor zoekt ook bruikbaar is als maandgedicht, dan zijn er geen verdere kosten aan verbonden! En mocht ik er al iets over geschreven zijn, dan kun je dat uiteraard voor een klein bedrag los bijkopen als aanvulling voor in je map.

Interactief betekent natuurlijk ook dat je altijd een beroep op me kunt doen voor kleine aanpassingen in reeds verschenen gedichten – mocht dat voor een bepaalde situatie wenselijk zijn – maar tevens dat ik graag meedenk over wat voor woorden dan ook!

Nog meer voordelen…

Als abonnee heb je daarnaast extra korting op sommige andere producten van Zilveren Sleutels, zoals de persoonlijke poëziekaarten, overige gedichten op verzoek of misschien wel een mooie kerstkaart voor je collega’s of relaties. Nog meer reden dus om niet langer meer eindeloos op internet te zoeken naar dat ene gedicht voor die speciale situatie, maar gewoon een boeket in De Gedichtentuin te plukken! Ik hoop je daar te ontmoeten!

Ja, ik heb interesse in een abonnement op de Gedichtentuin!

Aanmelden

  • elke maand per post een nieuw gedicht, gedrukt op mooi en sterk biotop-papier
  • een prachtig geïllustreerde verzamelmap met acht bestaande gedichten cadeau
  • voor slechts 8,50€ per maand (7,65€ bij een jaarabonnement)
  • per maand opzegbaar (behalve bij een jaarabonnement)
  • persoonlijke input over onderwerpen waar jij graag een gedicht over zou willen
  • aanzienlijke kortingen op persoonlijke poëziekaarten of gedichten op verzoek
  • hulp om reeds verschenen gedichten iets aan te passen naar een specifieke situatie