Bijzondere inspiratiemarkt in de mooiste kloostertuin van Nederland!

Op donderdag 24 juni 2021, van 13.00 tot 20.30 uur, organiseert Natuurlijk Afscheid samen met Granaatappel Ritueelbegeleiding in de prachtige kloostertuin van het Emmausklooster in Velp (bij Grave), een Groene Uitvaart Inspiratiemarkt onder de noemer ‘Natuurlijke wending’.

Met dit evenement hopen ze op deze unieke locatie bezoekers te laten ervaren hoe mooi en haalbaar een duurzaam afscheid kan zijn. In de kloosterkerk zijn diverse presentaties bij te wonen, in het Vincentiuskerkje kun je luisteren naar afscheidsmuziek en op diverse plekken in de tuin kun je deelnemen aan mooie rituelen.

Maar natuurlijk kun je ook gewoon door de tuinen wandelen en je laten inspireren door de rust, de natuur of de duurzame producten en diensten waar diverse standhouders uit de rouw- en uitvaartbranche je graag over vertellen. Zoals bijvoorbeeld de afscheidspoëzie van Zilveren Sleutels, want ook ik ben er graag bij die donderdag. Mocht je overwegen een bezoekje aan de inspiratiemarkt te brengen, dan ben je uiteraard meer dan welkom in De Gedichtentuin! Ik hoop je daar te zien!

Let op: voor de presentaties, muziekuitvoeringen en rituelen moet je je van te voren opgeven! Entree is gratis!