Nog meer gedichten

Regelmatig schrijf ik gedichten in opdracht voor speciale evenementen, organisaties, bedrijven of particulieren. Over de meest uiteenlopende onderwerpen en thema’s en altijd ontzettend leuk om te doen. Je verdiepen in een situatie, luisteren naar wie wat wil (en waarom) en dan vanuit je eigen gevoel op zoek naar de woorden die verteld willen worden. Mooi voor in een kerstpakket, bij een jubileum, een huwelijk, verjaardag, als muurkunst in een wachtkamer…. in elk geval een persoonlijk  en bijzonder cadeau. Voor jezelf of voor een ander. Neem even contact op voor meer informatie.

MINDZ Anders kijken, de ander zien!

In het kader van dit door Fit-Art ontwikkelde inspiratieproject voor de Stichting Marga Klompé, sprak Prof. Dr. Joris Slaets op dinsdag 30 januari in theater De Storm over empathie in de zorg. Alle 500 aanwezigen kregen na afloop een mooie wenskaart met het gedicht Voetstappen, met natuurlijk ook weer een treffende illustratie van Angelique erbij!

Levende Namen

Stichting Levende Namen organiseert al sinds 2011 elke derde dinsdag van oktober een gedachtenis-bijeenkomst op de Nieuwe Begraafplaats in Lochem. Een sfeervolle avondwandeling met licht, warmte, muziek, poëzie, dans en andere kunstvormen om samen of alleen weer even stil te staan bij degenen die we missen.

Samenloop voor Hoop

Jaarlijks worden overal in Nederland Samenloop voor Hoop-dagen georganiseerd met als doel met elkaar geld bijeen te lopen voor het KWF. In juni 2016 vroeg een van de deelnemende teams van Berkelland mij om speciaal voor deze dag een gedicht te schrijven en Esther Klein Gunnewiek maakte er een prachtige illustratie bij.