Poëzie op maat

Met de gedachte mensen blij te maken met een persoonlijk gedicht, vroeg ik een paar jaar geleden op social media, wie er iemand kende die met kerst wel wat extra kleur in zijn of haar leven kon gebruiken. Er kwamen zoveel ontroerende en lieve reacties, dat ik besloot ook professioneel door te gaan met het schrijven van poëzie op maat. Dus zoek je als vriendengroep, familie of collega’s een mooi en persoonlijk cadeau voor een speciale gelegenheid of voor iemand die iets bijzonders verdient, dan hoor ik het graag.

Natuurlijk is het ook mogelijk een persoonlijk gedicht als poëziekaart te laten afdrukken. Als kerstkaart, cadeautje op een congres of symposium, voor in een kerstpakket of als relatiegeschenk. Met of zonder logo van je bedrijf of organisatie… alles is mogelijk! Voor prijzen klik hier.

Een persoonlijk gedicht als exclusief en uniek kunstwerkje op kwalitatief hoogwaardig papier met passe-partout en optioneel een originele tekening van een van de illustratoren van Zilveren Sleutels. Een mooi en bijzonder cadeau!

 

Wie gun jij een persoonlijk gedicht?

Laat het me weten 

Poëzie

Monique uit België schreef: “Mijn vriendin verloor bijna 10 jaar geleden haar 21-jarige zoon (de boezemvriend van mijn dochter) bij een verkeersongeluk. Een van haar hulplijnen om te kunnen leven met dit grote verdriet is poëzie. Ze sprokkelt overal gedichten vandaan. Daarom, als mooi geschenk voor deze dagen….”

Carpe diem

“Vanwege de zorg om de gezondheid van mijn jongste, is er soms te weinig tijd en ruimte om mijn dochter van 15 de aandacht en liefde te geven die ook zij zo nodig heeft. Ik voel me daar vaak schuldig over. Ik wil haar op een speciale manier zeggen hoe veel ik van haar houd en hoe trots ik op haar ben…..” schreef een moeder die graag anoniem wil blijven.

Samen

Groep 8 van De Brug neemt afscheid van elkaar. Een periode met fijne, maar ook verdrietige herinneringen. Ik was een middag bij hen om samen te praten over emoties en gevoel aan de hand van het gedicht Jassen uit de nieuwe bundel Warboel. En bij de eindmusical op 7 juli kregen ze een mooi cadeau. Want liefde geef je niet alleen door, maar neem je ook mee.

Lang zal je leven

“Hoe lang ik ook in haar kamertje bleef, ze kwam niet meer terug”. Op 12 februari 2016 verloren Monique en Manuel op het eind van de zwangerschap hun dochtertje Caithlyn, zusje van Jayden. Op 15 februari werd ze geboren. Als cadeautje voor haar eerste verjaardag vroeg Monique ons een gedicht te maken, over “het missen en onze liefde en dromen, zonder einde of begin”.

Vaders

De vader van Joyce (28) kreeg in de zomer te horen dat hij maagkanker had en overleed op 28 december, na een zware operatie. Je grote, sterke vader opeens zo kwetsbaar zien worden, geen afscheid kunnen nemen en verder moeten leven zonder hem. Maar hoe?

 

Ik droom je

Tweeënhalf jaar geleden verloren Sharon en Danny hun eerste zoon Maeven na ruim 39 weken zwangerschap. Sharon schreef: “Wil je ons woorden geven om te durven voelen?”

Verbloemen

De man van Jed kreeg twee jaar geleden op zijn 64e een ernstig herseninfarct en sindsdien zoeken ze als gezin naar andere manieren om te communiceren. Ze proberen in mogelijkheden te denken en niet in wat er niet meer kan…

Hand in hand

Vorig jaar is Thea’s dochter op jonge leeftijd door zelfdoding om het leven gekomen. Beetje bij beetje vindt Thea niet alleen zichzelf terug, maar ook haar prachtige dochter, die ze elke dag om zich heen voelt.