DE GEDICHTENTUIN: ABONNEMENT OP AFSCHEIDSPOËZIE

Wat leuk dat je abonnee wilt worden bij de Gedichtentuin! Binnen twee dagen ontvang je een bevestiging in je mailbox (zo niet kijk dan even bij de spam). Daarna kun je eventueel ook aangeven of en welke eerder verschenen gedichten je graag nog zou willen nabestellen (dat mag uiteraard ook in onderstaand opmerkingenveld). De extra gedichten worden dan meteen met de basismap meegestuurd. Ik hoop dat de map een mooie aanvulling gaat worden op je werk! En aarzel niet contact met me op te nemen… ik zoek graag met je mee naar woorden die er toe doen!

AANMELDFORMULIER DE GEDICHTENTUIN

Aanvraag- en factuurgegevens hoofdabonnee

Tarieven             

Maandabonnement

Onderstaande tarieven zijn per maand, per gebruiker en inclusief btw. Betaling geschiedt per automatische incasso. Elke gebruiker krijgt een eigen verzamelmap, maar bij een abonnement met meerdere gebruikers is slechts één verzendadres mogelijk.

Nederland

  • Basis (1 gebruiker): € 9,00
  • Extra (2-5 gebruikers): €5,80

België*

  • Basis (1 gebruiker): € 11,65
  • Extra (2-5 gebruikers): € 8,50

*Voor Belgische abonnees is het eventueel mogelijk de btw te verleggen (na opgaaf van btw-nummer)

 

Jaarabonnement

Bij een jaarabonnement krijg je een korting van 10% op bovenstaande prijzen en zijn dezelfde voorwaarden van toepassing. Betaling is in principe ook per maandelijkse incasso, maar mocht je liever per jaar betalen en een jaarfactuur ontvangen, dan kan dat. Neem in dat geval even contact met me op.

Algemene voorwaarden abonnement

Betaling, facturatie en ontvangst
Binnen twee weken na aanmelding ontvang je de map met acht basisgedichten. Betaling is per maand en per automatische incasso! Mocht je liever op een andere manier betalen (alleen mogelijk bij een jaarabonnement) neem dan even contact met me op!

Rond de 10e van de maand wordt het betreffende bedrag via automatische incasso van je rekening afgeschreven, nadat je enkele dagen daarvoor per mail een factuur hebt ontvangen én een korte toelichting voor wie, waarom of voor welke situatie het komende gedicht is geschreven. Het gedicht zelf komt rond de 15e van elke maand per post.

Opzeggen of wijzigen
Na drie maanden kun je per maand vrijblijvend opzeggen! Bij een jaarabonnement kan dat uiterlijk één maand voordat het abonnement afloopt. Je kunt het dan ook wijzigen in een maandabonnement. Als wij niets horen, volgt automatisch verlenging met eenzelfde periode, maar met de mogelijkheid om binnen vier weken na de ingangsdatum van de verlenging, je abonnement alsnog te beëindigen of om te zetten in een maandabonnement. Na vier weken geldt weer de overeengekomen opzeggingstermijn.

Bij eventuele prijsverhogingen (bijvoorbeeld t.g.v. schommelingen op de financiële markt of btw-verhoging) is het ook bij een jaarabonnement mogelijk het abonnement te beëindigen op de datum waarop de nieuwe prijs in gaat, als je dit binnen vier weken na aankondiging van de prijsverhoging hebt doorgegeven.

Opzeggen kan via info@zilverensleutels.nl of het contactformulier op deze website, onder vermelding van je NAW-gegevens en je abonneenummer! Na ontvangst krijg je zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Privacy
Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je abonnement en maandelijkse betaling te verwerken en je beleving op deze website te optimaliseren. Meer informatie vind je terug in onze privacyverklaring.

Auteursrecht
Als schrijver en dichter wordt mijn werk beschermd door het Nederlands Auteursrecht. De gedichten uit De Gedichtentuin zijn bestemd voor jouw eigen gebruik en niet voor commerciële uitingen. Een kopietje voor een nabestaande, een familie of opname in een persoonlijk herinneringsboekje of liturgie… als je mijn naam én website erbij vermeldt, is dat uiteraard geen enkel probleem, daar zijn mijn gedichten immers voor bedoeld. Maar voor alle andere situaties en zeker bij commercieel gebruik (eigen social media, folders, kaarten, brochures, advertenties etc.), geldt het Nederlands Auteursrecht. Het betekent dat mijn werk niet mag worden gedeeld, verveelvoudigd of openbaar gemaakt, op welke manier dan ook, zonder mijn nadrukkelijke toestemming. Bij twijfel kun je het best even contact met me opnemen!