Poëzie-abonnement de Gedichtentuin

 

Prijzen (incl. btw)
Met voor elke gebruiker een eigen bewaarmap
                  

Nederland   
Maandabonnement                             Prijs per gebruiker 1)
Basis               (1 gebruiker)                         8,50€ p/mnd
Extra               (2-5 gebruikers)                    7,50€ p/mnd

België

Maandabonnement                             Prijs per gebruiker 2)
Basis               (1 gebruiker)                         11,50€ p/mnd
Extra               (2-5 gebruikers)                      9,50€ p/mnd

Bij meer dan 5 gebruikers kunt u het beste even contact met ons opnemen.

1) Per hoofdabonnement slechts één verzendadres mogelijk
2) Verlegging van btw is eventueel mogelijk bij opgaaf van btw-nummer

Jaarabonnement
Korting van 10% op bovenstaande prijzen, maar facturatie en automatische incasso per maand. Mocht u toch liever via een jaarfactuur betalen, neemt u dan even contact op.

Betaling, facturatie en ontvangst
U start met betalen in de eerstvolgende maand na aanmelding. Rond de 10e van elke maand wordt het betreffende abonnementsbedrag via automatische incasso van uw rekening afgeschreven, nadat u enkele dagen daarvoor per mail een factuur heeft ontvangen.

Binnen twee weken na aanmelding ontvangt u de map met acht basisgedichten. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven, omdat het een pakket is dat door de brievenbus kan. Daarna ontvangt u in de derde week van elke maand een nieuw gedicht per post.

Opzeggen of wijzigen
Dit kan via info@zilverensleutels.nl of het contactformulier op deze website, onder vermelding van uw NAW-gegevens en klantnummer! Na ontvangst krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Na 3 maanden kunt u elke maand vrijblijvend opzeggen! Bij een jaarabonnement kan dat uiterlijk 1 maand voordat uw abonnement afloopt. Ook kunt u dan het abonnement eventueel wijzigen in een maandcontract. Als wij niets horen wordt uw abonnement automatisch met een jaar verlengd.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw abonnement en maandelijkse betaling te verwerken en uw beleving op deze website te optimaliseren. Meer informatie vindt u terug in onze 
privacyverklaring.

Auteursrecht
Zoals ik uw privacy respecteer, ga ik ervan uit dat u dat ook doet met het gebruik van mijn werk. Een kopietje voor een vriend, voor de klas of opname in een persoonlijk herinneringsboekje… geen probleem, daar zijn mijn gedichten immers voor bedoeld. Maar voor alle andere situaties en zeker bij commercieel gebruik geldt het Nederlands Auteursrecht. Dat betekent dat de gedichten niet mogen worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, op welke manier dan ook, zonder mijn nadrukkelijke toestemming.

Aanmeldformulier

Factuurgegevens hoofdabonneeAnder verzendadres: