DE GEDICHTENTUIN: ABONNEMENT OP AFSCHEIDSPOËZIE

Leuk dat je abonnee wilt worden van De Gedichtentuin! Binnen twee dagen ontvang je een bevestiging in je mailbox (zo niet, kijk dan even bij de spam). In het opmerkingenveld van het aanmeldformulier kun je eventueel ook aangeven óf en zo ja, welke eerder verschenen gedichten je graag al zou willen nabestellen. Die kunnen dan meteen met de basismap meegestuurd worden en/of staan online voor je klaar als je voor de eerste keer inlogt. Ik hoop dat de map een mooie aanvulling wordt op je werk en dat je misschien ook online een eigen persoonlijke bibliotheek vol afscheidspoëzie gaat creëren. Aarzel vooral niet contact met me op te nemen voor wat dan ook… ik zoek graag met je mee naar woorden die er toe doen en ben altijd bereid  vrijblijvend te helpen om een bestaand gedicht zo te veranderen, zodat het net even beter past bij die ene familie of die bijzondere situatie.

AANMELDFORMULIER DE GEDICHTENTUIN

Voor (zakelijke) Belgische abonnees is het mogelijk tegen 0% btw te leveren. Dan hebben wij echter wel een geldig btw-nummer nodig.
Bij keuze voor een All-in vestigingabonnement met meerdere gebruikers wordt contact met je opgenomen voor een offerte op maat. Je verplicht je nog tot niets.
Type hier gerust je vragen of opmerkingen. En mocht je nu al weten welke extra gedichten je wilt nabestellen, dan kun je dat hier vast aangeven. Ze staan dan al digitaal voor je klaar, wanneer je voor de eerste keer inlogt of komen mee met de basismap als je ze ook graag per post wilt hebben. Dat moet je dan even apart vermelden. Betaling gaat via automatische incasso en de factuur krijg je per mail.

Abonnementen
(klik
hier voor een uitgebreid overzicht)       

Maandabonnement

Onderstaande tarieven zijn per maand en inclusief 9% btw. Betaling geschiedt per automatische incasso. Na een kwartaal is het abonnement per maand opzegbaar (behalve bij een jaarabonnement).

Voor vestigingen met meerdere medewerkers zijn er aanzienlijke kortingen mogelijk! Kies op het aanmeldformulier dan voor Abonnement Vestiging en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een offerte op maat. Je verplicht je nog tot niets. Meestal wordt het een hoofd-abonnement op naam en adres van de vestiging en vervolgens voor medewerkers die dat willen een aantrekkelijke korting op toegang tot een eigen persoonlijke, digitale omgeving.

Nederland

  • Online: €7,50
  • Post: € 9,75
  • All-in (post en online): €12,00

België*

  • Online: €7,50
  • Post: € 12,50
  • All-in (post en online): €14,75

*Voor (zakelijke) Belgische abonnees is het eventueel mogelijk tegen 0% btw te leveren  (intracommunautaire levering)  We hebben hiervoor wel een geldig btw-nummer nodig.

Jaarabonnement

Bij een jaarabonnement krijg je een korting van 10% op bovenstaande prijzen. Betaling is in principe ook per maandelijkse incasso, maar mocht je liever per jaar betalen en een jaarfactuur ontvangen, dan kan dat. Je kunt dat aangeven op het aanmeldformulier.

Algemene voorwaarden abonnement

Betaling, facturatie en ontvangst
Post- en All-in abonnees ontvangen de gratis basismap met acht bestaande gedichten samen met het eerste maandgedicht na aanmelding. Voor online-abonnees staan deze gratis gedichten meteen klaar in de digitale omgeving. Betaling gaat via maandelijkse automatische incasso! Alleen bij een jaarabonnement kun je kiezen tussen betaling per maand of per jaar.

Bij betaling per maand wordt het betreffende bedrag afgeschreven op de vrijdag tussen de 6e en 13e van elke maand. De dag ervoor krijg je per mail de maandfactuur met een korte toelichting op het gedicht. Diezelfde dag wordt het gedicht ook vrijgegeven in de digitale omgeving. Ook het postgedicht wordt rond deze dagen bezorgd. Jaarabonnees ontvangen deze maandelijkse toelichting per mail ook, maar zonder factuur. Die komt eens per jaar.

Opzeggen of wijzigen
Na drie maanden kun je als maandabonnee je abonnement vrijblijvend stopzetten, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Bij een jaarabonnement kan dat uiterlijk tot twee weken nadat je de factuur voor het nieuwe jaar hebt ontvangen (je kunt het dan eventueel ook wijzigen in een maandabonnement). Als wij niets horen, volgt automatisch verlenging met eenzelfde periode, onder dezelfde voorwaarden.

Tussentijdse prijsverhogingen (bijvoorbeeld t.g.v. inflatie of andere schommelingen op de financiële markt) worden ook doorberekend aan jaarabonnees, omdat de prijs hiervan gekoppeld is aan een korting op de kosten van het maandabonnement. In dat geval is het ook voor jaarabonnees mogelijk het abonnement tussentijds te beëindigen op de datum waarop de nieuwe prijs in gaat, als dit binnen twee weken na ingang van de prijsverhoging wordt doorgegeven.

Opzeggen kan via info@zilverensleutels.nl of het contactformulier op deze website, onder vermelding van je NAW-gegevens en je abonneenummer! Na ontvangst krijg je zo spoedig mogelijk bericht van ons. Online abonnees kunnen na opzegging eventueel een passief abonnement aanhouden, als ze graag toegang willen blijven hebben tot hun persoonlijk ingerichte digitale bibliotheek.

Privacy
Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je abonnement en maandelijkse betaling te verwerken en je beleving op deze website te optimaliseren. Meer informatie vind je terug in onze privacyverklaring.

Wat mag wel, wat liever niet 
Als schrijver en dichter wordt mijn werk beschermd door het Nederlands Auteursrecht. De gedichten uit De Gedichtentuin zijn bestemd voor jouw eigen gebruik en niet voor commerciële uitingen, ook niet op social media of websites. Voorlezen tijdens een plechtigheid of herdenking, een kopietje voor een nabestaande, een familie of opname in een persoonlijk herinneringsboekje of liturgie… als je mijn naam (en eventueel website) erbij vermeldt, is dat uiteraard geen enkel probleem, daar zijn mijn gedichten immers voor bedoeld. Maar voor alle andere situaties en zeker bij commercieel gebruik (eigen social media, website, folders, kaarten, brochures, advertenties etc.), geldt het Nederlands Auteursrecht. Het betekent dat mijn werk niet mag worden gedeeld, verveelvoudigd of openbaar gemaakt, op welke manier dan ook, zonder mijn nadrukkelijke toestemming. Bij twijfel kun je het best even contact met me opnemen… we komen er vast en zeker uit!