POËZIE-ABONNEMENT DE GEDICHTENTUIN

Prijzen (incl. btw)
Met voor elke gebruiker een eigen bewaarmap
                  

Nederland   
Maandabonnement                             Prijs per gebruiker 1)
Basis               (1 gebruiker)                         8,50€ p/mnd
Extra               (2-5 gebruikers)                    5,50€ p/mnd

België

Maandabonnement                             Prijs per gebruiker 2)
Basis               (1 gebruiker)                         11,00€ p/mnd
Extra               (2-5 gebruikers)                     8,00€ p/mnd

Bij meer dan 5 gebruikers kunt u het beste even contact met ons opnemen.

1) Per hoofdabonnement slechts één verzendadres mogelijk
2) Verlegging van btw is eventueel mogelijk bij opgaaf van btw-nummer

Jaarabonnement
Korting van 10% op bovenstaande prijzen.

Betaling, facturatie en ontvangst
Betaling is per maand en per automatische incasso! Mocht u liever op een andere manier betalen (alleen mogelijk bij een jaarabonnement) neemt u dan even contact op!

Rond de 10e van de maand wordt het betreffende abonnementsbedrag via automatische incasso van uw rekening afgeschreven, nadat u enkele dagen daarvoor per mail een factuur heeft ontvangen. Binnen twee weken ontvangt u de map met acht basisgedichten. Daarna krijgt u in de derde week van elke maand een nieuw gedicht per post plus een toelichting per mail voor wie, waarom of voor welke situatie het gedicht is geschreven.

Opzeggen of wijzigen
Na drie maanden kunt u per maand vrijblijvend opzeggen! Bij een jaarabonnement kan dat uiterlijk één maand voordat het abonnement afloopt. U kunt het dan ook wijzigen in een maandabonnement. Als wij niets horen, volgt automatisch verlenging met eenzelfde periode.

Opzeggen kan via info@zilverensleutels.nl of het contactformulier op deze website, onder vermelding van uw NAW-gegevens en klantnummer! Na ontvangst krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw abonnement en maandelijkse betaling te verwerken en uw beleving op deze website te optimaliseren. Meer informatie vindt u terug in onze 
privacyverklaring.

Auteursrecht
Zoals ik uw privacy respecteer, ga ik ervan uit dat u dat ook doet met het gebruik van mijn werk. Een kopietje voor een nabestaande, een familie of opname in een persoonlijk herinneringsboekje of liturgie… als u mijn naam erbij vermeldt, is dat uiteraard geen enkel probleem, daar zijn mijn gedichten immers voor bedoeld. Maar voor alle andere situaties en zeker bij commercieel gebruik geldt het Nederlands Auteursrecht. Dat betekent dat de gedichten en illustraties niet mogen worden gedeeld, verveelvoudigd of openbaar gemaakt, op welke manier dan ook, zonder mijn nadrukkelijke toestemming.

AANMELDFORMULIER

    Factuurgegevens hoofdabonnee