DE GEDICHTENTUIN: ABONNEMENT OP AFSCHEIDSPOËZIE

Wat leuk dat je abonnee wilt worden bij de Gedichtentuin! Binnen twee dagen ontvang je een bevestiging in je mailbox (zo niet, kijk dan even bij de spam). In het opmerkingenveld van het aanmeldformulier kun je eventueel ook aangeven of en zo ja, welke eerder verschenen gedichten je graag al zou willen nabestellen. Die kunnen dan meteen met de basismap meegestuurd worden. Dit kan natuurlijk ook op een later moment, dan ontvang je ze samen met een maandgedicht. Ik hoop dat de map een mooie aanvulling gaat worden op je werk! En aarzel niet contact met me op te nemen voor wat dan ook… ik zoek graag met je mee naar woorden die er toe doen!

AANMELDFORMULIER DE GEDICHTENTUIN

Aanvraag- en factuurgegevens hoofdabonnee

Tarieven             

Maandabonnement

Onderstaande tarieven zijn per maand, per gebruiker en inclusief btw. Betaling geschiedt per automatische incasso. Elke gebruiker krijgt een eigen verzamelmap, maar bij een abonnement met meerdere gebruikers is slechts één verzendadres mogelijk. Bij meer dan 2 gebruikers, graag even contact opnemen voor offerte op maat.

Nederland

  • Basis (1 gebruiker): € 9,75
  • Extra (2 gebruikers): €7,60

België*

  • Basis (1 gebruiker): € 12,50
  • Extra (2 gebruikers): € 9,35

*Voor Belgische abonnees is het eventueel mogelijk de btw te verleggen (na opgaaf van btw-nummer)

 

Jaarabonnement

Bij een jaarabonnement krijg je een korting van 10% op bovenstaande prijzen en zijn dezelfde voorwaarden van toepassing. Betaling is in principe ook per maandelijkse incasso, maar mocht je liever per jaar betalen en een jaarfactuur ontvangen, dan kan dat. Neem in dat geval even contact met me op.

Algemene voorwaarden abonnement

Betaling, facturatie en ontvangst
Na aanmelding ontvang je de basismap met acht bestaande gedichten samen met het eerstvolgende maandgedicht. Betaling is per maand en per automatische incasso! Mocht je liever op een andere manier betalen (alleen mogelijk bij een jaarabonnement) neem dan even contact met me op!

Rond de 12e van de maand wordt het betreffende bedrag via automatische incasso van je rekening afgeschreven, nadat je enkele dagen daarvoor per mail een factuur hebt ontvangen én een korte toelichting voor wie, waarom of voor welke situatie het komende gedicht is geschreven. Het gedicht zelf komt rond de 15e van elke maand per post.

Opzeggen of wijzigen
Na drie maanden kun je als maandabonnee je abonnement vrijblijvend stopzetten, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Bij een jaarabonnement kan dat uiterlijk tot twee weken nadat je de factuur voor het nieuwe jaar hebt ontvangen (je kunt het dan eventueel ook wijzigen in een maandabonnement). Als wij niets horen, volgt automatisch verlenging met eenzelfde periode, onder dezelfde voorwaarden.

Tussentijdse prijsverhogingen (bijvoorbeeld t.g.v. inflatie of andere schommelingen op de financiële markt) worden ook doorberekend aan jaarabonnees, omdat de prijs hiervan gekoppeld is aan een korting op de kosten van het maandabonnement. In dat geval is het ook voor jaarabonnees mogelijk het abonnement tussentijds te beëindigen op de datum waarop de nieuwe prijs in gaat, als dit binnen twee weken na ingang van de prijsverhoging wordt doorgegeven.

Opzeggen kan via info@zilverensleutels.nl of het contactformulier op deze website, onder vermelding van je NAW-gegevens en je abonneenummer! Na ontvangst krijg je zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Privacy
Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je abonnement en maandelijkse betaling te verwerken en je beleving op deze website te optimaliseren. Meer informatie vind je terug in onze privacyverklaring.

Auteursrecht 
Als schrijver en dichter wordt al mijn werk beschermd door het Nederlands Auteursrecht. De gedichten uit De Gedichtentuin zijn bestemd voor jouw eigen gebruik en niet voor commerciële uitingen, ook niet op social media. Voorlezen tijdens een plechtigheid of herdenking, een kopietje voor een nabestaande, een familie of opname in een persoonlijk herinneringsboekje of liturgie… als je mijn naam én website erbij vermeldt, is dat uiteraard geen enkel probleem, daar zijn mijn gedichten immers voor bedoeld. Maar voor alle andere situaties en zeker bij commercieel gebruik (eigen social media, folders, kaarten, brochures, advertenties etc.), geldt het Nederlands Auteursrecht. Het betekent dat mijn werk niet mag worden gedeeld, verveelvoudigd of openbaar gemaakt, op welke manier dan ook, zonder mijn nadrukkelijke toestemming. Bij twijfel kun je het best even contact met me opnemen… we komen er vast en zeker uit!