De Amai Award is een prijs voor het beste gedicht, quote of spoken word op Instagram. En hoe gaaf… uit meer dan 1900 inzendingen is mijn gedicht ‘Taal’ door de vakjury op de longlist van de vijftig beste gedichten geplaatst.

Natuurlijk is er ook een publieksprijs, dus je raadt het al. Stemmen zou fijn zijn! Dat kan via deze link. ‘Taal’ staat op nummer 36. Mocht je willen helpen mijn Insta-account (@zilverensleutels) wat extra aandacht te geven, dan kun je ook dat op het formulier invullen.

Stemmen kan tot 28 februari en op 26 maart volgt de uitslag. Alvast super bedankt voor je stem en natuurlijk laat ik eind maart weten hoe of wat. Alleen de nominatie is echter al een hele leuke opsteker voor een bijna 65-jarige, die eigenlijk niets met social media heeft, maar er toch haar eigen weg in probeert te vinden. Dus… follow me, ik heet je graag welkom! Zowel op Facebook, Instagram of LinkedIn.