IN HET KORT

Start van de Gedichtentuin – Afscheidspoëzie als abonnement
Najaar 2019 is een heel nieuw en bijzonder project gestart. Voor slechts 8,50 per maand elke maand een mooi en origineel gedicht over rouw en verlies in de brievenbus en natuurlijk een duurzame en prachtig geïllustreerde bewaarmap cadeau om al die troostrijke gedichten in te verzamelen.

Ik mis je in alle kleuren 3e plaats vakjury Yarden Afscheidsprijs 2017!
In september 2017 werden de prijzen tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag van Yarden uitgereikt door niemand minder dan Ali B, ambassadeur van Yarden. Een ontzettend leuke ervaring! Dank voor alle enthousiaste, lieve en ontroerende recensies en reacties. Dat is mooier dan wat voor prijs dan ook!!

… en in 2019 in top 10 van Bol.com
Klanten van Bol.com gaven Ik mis je in alle kleuren in 2019 een plaats in de top tien van best beoordeelde Nederlandstalige poëzie. En daar stond je dan zomaar opeens tussen Annie M.G. Schmidt en Slauerhoff. Wat een geweldige opsteker!

Warboel 2019-2020
Nog steeds staan we op informatiemarkten van veel grote en drukbezochte beurzen en symposia, waar Warboel vaak enthousiast ontvangen wordt door leerkrachten, scholen, kindercoaches en andere belangstellenden!

Dutch Funeral Awards, Gedichtentuin, Zilveren Sleutels

Op de hoogte blijven van nieuwe gedichten en publicaties?

Ja, inspireer mij!

Aanmelden

Nominatie Gedichtentuin
Dutch Funeral Awards 2020!!!
Wat een geweldig mooi cadeau om dit jaar mee af te sluiten!! Een prijs die tweejaarlijks door Rememberme.nl wordt uitgereikt aan ondernemers die met hun product of dienst een innoverende en verbindende bijdrage leveren aan de uitvaart- en rouwbranche. In november worden de winnaars bekend gemaakt. Nog even spannend dus!