Poëziekaarten

Regelmatig schrijf ik gedichten in opdracht voor speciale evenementen, symposia, organisaties of bedrijven. Over uiteenlopende onderwerpen en altijd ontzettend leuk om te doen! Extra bijzonder wordt zo’n persoonlijke poëziekaart natuurlijk met een kleurrijke illustratie en je eigen logo! Voor in een kerstpakket, op een schoolfeest, als herinnering aan een huwelijksfeest of jubileum, welkomstcadeautje bij een congres, mee in een goodiebag en nog veel meer! Voor prijzen en mogelijkheden klik hier.

In de webshop zijn overigens ook setjes van 5 wenskaarten te koop met gedichten uit Warboel en Ik mis je in alle kleuren.

MINDZ Anders kijken, de ander zien!

In het kader van dit door Fit-Art ontwikkelde inspiratieproject voor de Stichting Marga Klompé, sprak Prof. Dr. Joris Slaets op dinsdag 30 januari in theater De Storm over empathie in de zorg. Alle 500 aanwezigen kregen na afloop een mooie wenskaart met het gedicht Voetstappen, met natuurlijk ook weer een treffende illustratie van Angelique erbij!

Levende Namen

Stichting Levende Namen organiseert al sinds 2011 elke derde dinsdag van oktober een gedachtenis-bijeenkomst op de Nieuwe Begraafplaats in Lochem. Een sfeervolle avondwandeling met licht, warmte, muziek, poëzie, dans en andere kunstvormen om samen of alleen weer even stil te staan bij degenen die we missen.

Samenloop voor Hoop

Jaarlijks worden overal in Nederland Samenloop voor Hoop-dagen georganiseerd met als doel met elkaar geld bijeen te lopen voor het KWF. In juni 2016 vroeg een van de deelnemende teams van Berkelland mij om speciaal voor deze dag een gedicht te schrijven en Esther Klein Gunnewiek maakte er een prachtige illustratie bij.