WARBOEL

Warboel is een gedichtenbundel voor kinderen en jongeren over uiteenlopende sociaal-emotionele, maar ook maatschappelijke onderwerpen als pesten, verdriet, rouw, seksualiteit, onzekerheid, heimwee, scheiden, je grenzen aangeven, integratie, vooroordelen, respect etc.

Met beeldende en eenvoudige taal, kleurrijke illustraties én een vleugje humor worden soms toch best wel gevoelige onderwerpen op een speelse manier aangesneden en biedt het boek aan kinderen en volwassenen een mooie en luchtige kapstok om samen in gesprek te gaan.

Bij alle gedichten zijn voor leerkrachten, kindercoaches of andere professionals concrete en handzame online lessuggesties en werkvormen geschreven, die natuurlijk ook door ouders in een thuissituatie gebruikt kunnen worden.

Het boek is in dezelfde mooie hardcover uitvoering verschenen als Ik mis je in alle kleuren. En ook nu zijn er van vijf gedichten weer prachtige wenskaarten gemaakt, die als setje in de webwinkel te bestellen zijn.

Speciaal voor de kinderen is er van het gedicht Griezelen een mooie kleurplaat gemaakt, die via deze site gratis te downloaden is.

ISBN 978-90-824424-1-0
Auteur: Margreet Jansen – Het Woordenpalet
Illustrator: Angelique Bosman – SimArt